icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Whitehorses

Een Whitehorser biedt altijd meer

whitehorses

Onze integratie-experts zijn developers plús. Gedreven, enthousiaste professionals. Ervaren specialisten met kennis van diverse platformen. Zij volgen de laatste trends en blijven zich continu ontwikkelen. In de rol van developer of als architect hebben Whitehorsers altijd een adviserende rol bij onze opdrachtgevers. Op basis van hun uitmuntende kennis nemen onze specialisten de klant mee in de mogelijkheden van de nieuwste technologieën.

Business Manager
Paul Imholz /
Business Manager

Blij met onze goede naam

De professionals van Whitehorses staan hoog aangeschreven binnen de integratiemarkt. Vanuit ons Oracle-verleden hebben we ons verder gespecialiseerd. Tegenwoordig werken we met de allernieuwste tools die beschikbaar zijn in de markt. Denk aan MuleSoft, OutSystems, Oracle Fusion Middleware en Java Integratie. Nog steeds is Oracle een belangrijke pijler. Maar door onze kennis te verbreden en te verdiepen, onderscheiden we ons tegenwoordig als onafhankelijk adviseurs.   

De mens maakt het verschil

Whitehorses werkt vanuit de overtuiging dat niet de technologie, maar de mens het verschil maakt. De keuze van de juiste technologie op een bepaald moment, in een bepaalde fase van een bedrijf en in een bepaald applicatielandschap is geen gemakkelijke opdracht. 

De specialisten van Whitehorses houden de technologische ontwikkelingen continu in de gaten, zodat zij jou van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien. Omdat er geen voorkeur is voor een bepaalde technologie, weet je zeker dat de tools gebruikt worden die bij de uitdaging passen!

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 19 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Business Manager

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Neem contact op!

Neem contact op met Paul Imholz