icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Whitehorses
Nieuws 08/11/2018

Mike over zijn keuze voor Whitehorses

Interview

Benieuwd hoe het nou echt is bij Whitehorses te werken? Integratiespecialist Mike Heeren vertelt je hier meer over!

Mike is vanaf 2014 integratiespecialist bij Whitehorses. 

Leeftijd: 27 jaar
Woont samen met: Lonneke
Woonplaats: Tilburg
Hobby's: drinkt graag een speciaalbiertje en bezoekt de wedstrijden van Willem II

Wat deed je voordat je bij Whitehorses aan de slag ging?
Voordat ik in 2014 als expert aan de slag ging bij Whitehorses, heb ik mijn propedeuse voor de opleiding Informatica gehaald op de Hogeschool Utrecht. Hierna heb ik de overstap gemaakt om op de Fontys Hogescholen in Tilburg/Eindhoven in het tweede jaar van de opleiding ICT & Software Engineering in te stromen. Toen ik op zoek ging naar een stageplaats om af te studeren, ben ik bij Whitehorses terecht gekomen. Hier begon ik aan een uitdagende stageopdracht, waarbij ik onderzoek heb gedaan naar verschillende web frameworks, voor de front-end van de door Whitehorses ontwikkelde applicatie infoForms. Naast het onderzoek, heb ik deze front-end ook daadwerkelijk ontwikkeld. Nadat ik mijn scriptie succesvol had verdedigd, mocht ik natuurlijk mijn diploma ondertekenen. Naast het diploma lag echter ook direct een contract klaar om bij Whitehorses in dienst te treden.


Waarom de keuze voor Whitehorses?
Zoals gezegd bood Whitehorses mij de kans om af te studeren. Dit beviel zowel voor Whitehorses, als voor mij zo goed, dat ik meteen na mijn afstuderen in dienst ben getreden. Ik heb hier eerst het traineeprogramma gevolgd. Hierbij heb ik diverse cursussen gevolgd en certificaten behaald, om me klaar te stomen om als expert aan de slag te gaan bij diverse opdrachtgevers.

Hoe bevalt het?
Werken bij Whitehorses bevalt uitstekend. Het is een leuk bedrijf, met gezellige medewerkers en interessante en uitdagende projecten. Naast de projecten is er ook voldoende vrijheid om nieuwe dingen te leren. Intern worden er door collega’s bijvoorbeeld regelmatig Rodeo’s georganiseerd. Dit zijn middagen/avonden waar je met collega’s in een nieuwe technologie duikt in de vorm van bijvoorbeeld een bootcamp of workshop.

Wat typeert een medewerker van Whitehorses?
Ik denk dat gedrevenheid, passie voor hun beroep en parate kennis van nieuwe technologieën de werknemer van Whitehorses prima typeert. Daarnaast zijn de meeste collega’s van Whitehorses niet vies van een biertje!

Wat maakt Whitehorses een fijne organisatie om te werken?
Dat het een heel menselijk bedrijf is, waarbij ook vooral naar de wensen van de medewerker wordt gekeken. Je wordt niet zomaar op een opdracht geplaatst om maar ingezet te zijn, maar in overeenstemming met de medewerker wordt gezocht naar een opdracht die qua technologieën, persoonlijke ontwikkeling, reistijd en tarief een match is. Daarnaast is er heel veel kennis aanwezig in de organisatie. Ongeveer een keer in de maand wordt er samen met de collega’s gegeten. Daarna houden we dan een kennissessie of hebben we een andere activiteit. Zo spreek je ook collega’s die bij andere opdrachtgevers zitten regelmatig, en hoor je ook wat daar speelt. En het is natuurlijk gewoon heel gezellig!

Hoe zijn de opdrachten die Whitehorses je biedt?
De opdrachten die ik voor Whitehorses heb gedaan waren heel divers. Ik heb bij opdrachtgevers in diverse sectoren gewerkt, van overheidsinstellingen tot internationale retail organisaties. Ook qua soort opdrachten heb ik veel verschillende dingen gedaan en altijd in overleg met mij. Van front-end en integratie tot de back-end. Dat houdt het werk leuk en uitdagend.

Wil je meer weten?
Vind je het leuk om een keer een kop koffie te drinken met de Business Managers van Whitehorses? Neem contact op via 030 - 600 4720 of stuur een mailtje naar office@whitehorses.nl

Overzicht nieuws
Bij Whitehorses krijg je de ruimte om je te verdiepen in nieuwe technologieën. Bijvoorbeeld door naar conferenties te gaan, maar ook door interne kennissessies.
Mike Heeren / Integratiespecialist Whitehorses
Whitehorses
Mike Heeren /
Integratie expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Stuur ons jouw cv!