icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Whitehorses
Nieuws 27/06/2021

"Mijn focus ligt op Pega, een topspeler in de markt"

whitehorses

We verwelkomen onze nieuwe collega Veli Aydin. Als integratiespecialist bij Whitehorses kijkt hij uit naar de mooie opdrachten die op zijn pad gaan komen. Welkom en veel werkplezier, Veli!

Kun je jezelf voorstellen?
"Mijn naam is Veli, ik ben 34 jaar en kom uit Amsterdam. Ik ben getrouwd en vader van een zoontje van bijna 3 jaar. Ik heb bedrijfskundige informatica gestudeerd en ben in mijn vrije tijd vaak bezig met fotografie. Ik houd enorm van de natuur, waar ik dan ook graag foto's van neem. Verder bouw ik graag een archief op met familiefoto's. Jammer dat ik daar als fotograaf niet vaak in kom. Naast fotografie houd ik ook enorm van wandelen."

Waarom heb je passie voor jouw vak?
"Tijdens mijn studie trokken Business Proces Management (BPM) vakken mij enorm aan. Zo is BPM door mijn bloed gaan stromen. Het analyseren, ontwerpen en implementeren van vraagstukken vind ik erg leuk. Het wordt nog leuker wanneer ik het effect van de implementatie zie. De verbeteringen in het proces, de gebruikersvriendelijkheid, de doorlooptijd etc. Daar krijg ik energie van."

"Mijn focus ligt op Pega, een topspeler in de markt. Een beter pakket op het gebied van casemanagement kun je niet vinden. Pega biedt veel mogelijkheden en is low-code. Zonder veel te programmeren bouw je met bouwblokken een applicatie. Pega blijft zich ontwikkelen en gaat mee in de technologische ontwikkelingen. Pega biedt een online academy en stimuleert jezelf te blijven ontwikkelen, bij te blijven en certificaten te halen."

Waarom heb je gekozen voor Whitehorses?
"Ik had eigenlijk plannen om te gaan freelancen, maar door de coronacrisis vond ik dit wel erg spannend. Tijdens de wandelingen met een neef, die bij één van de THN-bedrijven werkt, spraken we over het midlance-model. Daarvoor kende ik deze manier van werken niet. Het wekte mijn interesse en zo kwam ik in aanraking met Whitehorses."

"Tijdens de kennismakingsgesprekken met de Business Managers bleek dat de mens centraal staat bij Whitehorses en dat ik vind ik heel belangrijk. Whitehorses betekent informeel, persoonlijk, kennis en uitdagingen. En daarnaast ook samen leuke dingen ondernemen."

Vertel iets verrassends over jezelf of wat is jouw motto?
“Je wordt pas gelukkig als je iets met anderen deelt. Ik hou ervan om mensen te helpen of iets met ze te delen, daar krijg ik een gelukkig hart van."

Waar kijk je het meeste naar uit?
"Ik kijk uit naar uitdagende opdrachten, waar ik mezelf verder kan ontwikkelen. Naast persoonlijke ontwikkeling staat ook kennisdeling centraal bij Whitehorses, iets wat voor mij heel belangrijk is."

Overzicht nieuws
Veli Aydin
Veli Aydin /
Integratie expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Stuur ons jouw cv!