icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Whitehorses
Nieuws 16/11/2018

Maurik-Jan over zijn keuze voor Whitehorses

Whitehorses

Benieuwd naar hoe het nou echt is bij Whitehorses te werken? Integratiespecialist Maurik-Jan vertelt je hier meer over!

Sinds wanneer werk je bij Whitehorses en wat heb je hiervoor gedaan?
Ik werk sinds maart 2015 voor Whitehorses. Daarvoor heb ik voor AMIS gewerkt. AMIS werd wat groot en onpersoonlijk, en ik wilde weer voor een wat kleiner en gezelligere club werken waar je iedereen kent. Dat lukt bij Whitehorses heel goed!

Waarom de keuze voor Whitehorses?
Er werkt een mooie club vakidioten. Hierdoor ken je iedereen, is het gezellig, en wordt er goed kennis gedeeld om iedereen bij de klant te laten schitteren.

Hoe bevalt het?
Uitstekend! Mijn verwachtingen zijn goed waargemaakt.

Wat maakt Whitehorses een fijne organisatie om bij en voor te werken?
Door de grootte ben je geen nummer. Marlon en Renate (resp. onze Business Manager en Office Manager) doen hun uiterste best om het maximale te bereiken in de wensen van de medewerker. Dat uit zich in een goede balans tussen werk en privé (reistijden), studiemogelijkheden, de ontwikkelmogelijkheden bij de klant, wensen met betrekking tot lease auto's, laptops en telefoons etc. Zo wordt voor iedereen zo goed mogelijk maatwerk gemaakt. Superfijn.

Wat typeert de medewerker van Whitehorses?
Harde werkers die nieuwsgierig blijven naar hun vak, echte mensen die naast hun werk ook leuke hobby's hebben en daar smakelijk over kunnen vertellen tijdens de regelmatige bijeenkomsten, en die altijd voor je klaarstaan als je eens tegen een uitdaging aanloopt bij de klant.

Hoe zijn de opdrachten die Whitehorses je biedt?
Ik zit nog steeds op mijn eerste opdracht voor Whitehorses (dus al 3,5 jaar!) maar het is dan ook een hele interessante. Als Oracle OSB/Axway specialist voor een ministerie bouw en onderhoud ik interfaces naar de ons omringende partijen. Omdat het team waarin ik zit heel klein is (ik ben zelfs een tijdje de enige geweest), is de functie heel breed. Ik opereer in rollen van informatie-architect tot bouwer en tester. Daarnaast kan ik af en toe helpen en meekijken in de keuken van de WSO2 omgeving die ze hier ook hebben. Een mooie kans om ook een andere Bus-omgeving te leren kennen. Door de flexibiliteit in uren en de thuiswerkmogelijkheden kan ik de functie ook goed combineren met mijn 50% co-ouderschap. Kortom, een uitstekende plek waar ik het erg naar mijn zin heb!

Wil je meer weten?
Vind je het leuk om een keer een kop koffie te drinken met de Business Managers van Whitehorses? Neem contact op via 030 - 600 4720 of stuur een mailtje naar office@whitehorses.nl

Overzicht nieuws
Naast Oracle zijn er steeds meer partijen die vissen in de Middleware-vijver, zoals Mulesoft en WS02. Bij Whitehorses krijg je de gelegenheid om je te verdiepen in nieuwe werelden. Bijvoorbeeld door het bezoeken van trainingen en conferenties.
Maurik-Jan / Integratiespecialist Whitehorses
Whitehorses
Maurik-Jan Veenman /
Integratie expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Stuur ons jouw cv!