icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Whitehorses
Nieuws 01/07/2021

"Integratiespecialisten Rivium en Whitehorses bundelen hun krachten"

uitje

Op 1 juli is het zover: vanaf dan gaan Rivium en Whitehorses verder onder de merknaam Whitehorses. Business Managers Warda Angevaare (voormalig Rivium), Marlon van Schaijk (voormalig Whitehorses) en Paul Imholz staan gezamenlijk aan het roer van het bedrijf. Het drietal is het erover eens dat de samenvoeging een slimme en logische keuze is.

Door het bundelen van onze krachten, vergroten wij ons marktaandeel en verhogen wij onze waarde
Business Managers / Whitehorses

Whitehorses is in 2001 als kennishuis van Java- en Oracle-expertise opgericht en is sinds december 2015 onderdeel van The Human Network. Het bedrijf is ontstaan uit het idee: leuke dingen doen met leuke mensen. Naast innovatie staat ‘de mens’ centraal bij Whitehorses. Het menselijke aspect vertaalt zich in de persoonlijk aandacht en de vele sociale activiteiten die Whitehorses voor haar mensen organiseert. Kennisverrijking en kennisdeling zit diepgeworteld in het DNA van alle Whitehorsers. De honger naar nieuwe kennis wordt extra gevoed door op diverse manieren te investeren in ontwikkeling op individuele basis als ook in groepsverband.

Fun en ontwikkeling gaan bij Whitehorses hand in hand
Marlon / Business Manager

Rivium Business Solutions is in 1997 opgericht. De dienstverlening richt zich hoofdzakelijk op de financiële sector waarbij Tibco een belangrijke technologische pijler is. Naast het verrichten van integratiewerkzaamheden en het realiseren van webapplicaties, ontwikkelde Rivium haar eigen software voor de financiële sector. De financiële market data software heeft Rivium nog steeds in eigen beheer en draait bij grote internationale banken. Rivium heeft zich in 2019 aangesloten bij The Human Network.

Vandaag de dag ligt de focus van onze specialisten op het integreren van applicaties, market data en processen
Warda / Business Manager

Whitehorses en Rivium vertonen veel gelijkenis. Beide bedrijven zijn integratiespecialisten met een brede, nauwelijks overlappende, klantenportefeuille. Rivium is gegroeid vanuit de Tibco-technologie en Whitehorses vanuit de Oracle- en Java-technologie. Door de samenvoeging verwachten de Business Managers een nog sterkere marktpositie in te nemen en een nog aantrekkelijkere werkgever te zijn.  

Whitehorses is een krachtig label dat door deze bundeling nog verder zal groeien in naamsbekendheid met behoud van een uitstekende dienstverlening en een zeer hoog kennisniveau
Paul / Executive Business Manager

Als onderdeel van The Human Network kan Whitehorses het unieke Midlance-beloningsmodel aanbieden aan haar experts. Hierin geniet de expert van de vrijheid van een ZZP’er, maar heeft die toch de zekerheden van een vast dienstverband.

Whitehorses 2.0: De Business Managers hebben de experts vanaf het begin meegenomen in de plannen om door te groeien naar Whitehorses 2.0. Samen met hen wordt bepaald in welke technologieën wordt geïnvesteerd en hoe het Whitehorses-kennishuis zich nu en in de toekomst ontwikkelt. De actieve deelname door onze experts is een belangrijk kenmerk van het werken bij Whitehorses. De opdrachtgevers van Whitehorses kunnen op deze wijze altijd rekenen op enthousiaste experts met een hoogwaardig kennisniveau.

Wij bieden de experts een prominente rol in het bepalen van de technische richting, waardoor de betrokkenheid hoog is en wat Whitehorses een aantrekkelijke werkgever maakt
Marlon / Whitehorses

Voor de Business Managers is het belangrijk om iedere expert in zijn of haar kracht te zetten. Elke expert is uniek en heeft andere behoeften en daar hebben deze Business Managers oog voor. Naast de individuele aandacht en het organiseren van gezamenlijke gezellige activiteiten richten de Business Managers zich op het verwerven van uitdagende opdrachten passend bij de ontwikkeling en interesse van de expert.

Door de waardevolle inzet, motivatie en betrokkenheid van onze collega’s hebben wij een fantastisch bedrijf waar wij trots op zijn
Paul, Warda / en Marlon

De komende jaren: beide bedrijven verenigen zich onder de naam Whitehorses en vormen samen dé grootste technologie-onafhankelijke integratiepartner. Whitehorses volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en maakt gebruik van de nieuwste technologieën.

Onze experts hebben een enorme drive om voorop te blijven lopen en doen dit door hun kennis continue te verbreden, te verdiepen en te delen. Onze integratie experts behoren tot de absolute top in Nederland!
Business Managers / Whitehorses

Tot slot: Het managementteam blijft ongewijzigd! De opdrachtgevers behouden hun bestaande, vertrouwde contactpersonen.

Meer informatie
Ben je op zoek naar een integratiespecialist die je helpt bij jouw integratie-uitdaging? Neem contact op met Business Managers Marlon, Warda of Paul, via 030 – 600 47 20 of  office@whitehorses.nl

Werken bij Whitehorses 
Whitehorses is het (t)huis voor integratiespecialisten. Wil jij deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Bekijk onze vacatures

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Stuur ons jouw cv!