icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Whitehorses
Nieuws 19/06/2019

Daphne over haar keuze voor Whitehorses

Whitehorses

Benieuwd hoe het nou echt is bij Whitehorses te werken? Integratiespecialist Daphne Olrichs vertelt je hier meer over!

Daphne is vanaf 2018 integratiespecialist bij Whitehorses. 

Leeftijd: 26 jaar
Geregistreerd partnerschap met: Richard
Woonplaats: Wateringen
Hobby's: badmintonnen, grote Legoprojecten, biertje/pubquiz/concert met (collega-)vrienden, of lekker met een boek op de bank

Je bent nog niet heel lang in dienst bij Whitehorses. Wat heb je hiervoor gedaan?
Hiervoor heb ik gewerkt bij IVO Rechtspraak (voorheen spir-it). Ik ben daar na het afronden van de master Mathematics aan de Universiteit van Amsterdam begonnen aan een tweejarig traineeship Oracle Fusion Middleware. Na bijna vier jaar met veel plezier daar gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor iets nieuws, bij voorkeur in de detachering.

Waarom de keuze voor Whitehorses?
Toen ik bij IVO Rechtspraak werkte, liepen daar ook een paar Whitehorsers rond. Ik hoorde van hen veel positieve geluiden, dus toen ik op zoek ging naar een leuke nieuwe werkgever ben ik met hen in gesprek gegaan. Zij enthousiasmeerden mij nog meer, en mijn goede voorgevoel werd in het gesprek bij Whitehorses zelf dubbel en dwars bevestigd.

Wat spreekt je aan in Whitehorses en wat maakt Whitehorses een fijne organisatie om voor te werken?
Vanaf het begin werd vanuit Whitehorses aangegeven dat vrijheid en (werk)plezier vooropstaan. Ik vind het erg prettig om zelf keuzes te kunnen maken wat betreft technologieën en klussen, en het is fantastisch dat dat niet alleen ondersteund, maar zelfs toegejuicht wordt. Whitehorses straalt veel vertrouwen in de werknemers uit. Ook is de sfeer onderling altijd erg open, vriendelijk en familiair. Als groep hebben we veel lol bij zowel technische sessies en trainingen als informele avonden en borrels.

Hoe bevalt het, wat zijn je ervaringen tot nu toe?
Het bevalt uitstekend! Door de zomerperiode lag er niet meteen een opdracht voor mij klaar toen ik begon bij Whitehorses, maar desondanks werd gewacht tot er een leuke opdracht beschikbaar kwam waarvoor ik niet lang/ver hoefde te reizen. Ik vind dat dit Whitehorses erg siert, er was geen paniek en er werd geen druk uitgeoefend dat ik dan toch maar op een opdracht verder weg gezet zou worden. Dit zorgde ervoor dat ik vanaf het begin veel vertrouwen en samenwerking voelde vanuit Whitehorses, en dat vind ik echt top!

Wat typeert de medewerker van Whitehorses?
Een typische Whitehorser is sociaal, kundig en gedreven, en houdt ervan om zijn/haar collega’s ook op persoonlijk vlak te leren kennen. Iedereen is, zolang het werk het toelaat, altijd beschikbaar voor een praatje, om te sparren of om een helpende hand te bieden.

Hoe is jouw eerste opdracht die je uit naam van Whitehorses uitvoert?
Mijn eerste opdracht was, op mijn verzoek, in de buurt van mijn woonplaats, namelijk bij De Haagse Hogeschool in Den Haag. Dit was een leuk en goed geregeld project, waar ik ruim 8 maanden lang met veel plezier gewerkt heb. Ondertussen was ik zelf bezig mij meer te richten op cloudproducten, met name Amazon AWS. Ik heb toen bij Whitehorses aangegeven dat ik graag een opdracht zou willen doen waar ik daar mee aan de slag kon. Via wat oude contacten ben ik terechtgekomen bij MN, ook in Den Haag. Daar werk ik nu met verschillende services van Amazon AWS, en dat bevalt prima!

Overzicht nieuws

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Stuur ons jouw cv!