icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Whitehorses

Van architectuur en ontwerp tot implementatie en inrichting van beheer

scrum

De experts van Whitehorses

Vanuit de Oracle- en Tibco-technologie zijn we uitgegroeid tot integratiespecialist die technologie-onafhankelijk is. Juist daardoor kunnen we ons met onze advisering onderscheiden. Afhankelijk van de omgeving bij de opdrachtgever kunnen we aangeven welke technologie het beste past bij de specifieke omstandigheden van de opdrachtgever.

Bekijk onze referenties

Onze diensten

Whitehorses biedt de beste integratiespecialisten, minimaal hbo en veelal wo-geschoold. Onze experts zijn allemaal door de wol geverfde specialisten met een schat aan (technische) kennis om je te helpen.

Of het nu gaat om Proces integratie, Applicatie integratie of Market Data integratie. Wij hebben alles in huis! Van (integratie)architectuur, ontwerp en softwareontwikkeling tot implementatie en inrichting van beheer.

Een Whitehorser is resultaatgericht

Wij denken met de opdrachtgever mee en komen tot het beste resultaat. Je herkent de Whitehorses-specialist als die echte teamplayer op jouw project. Diegene die analytisch en technisch sterk is en de lead durft te nemen en op wie je kunt bouwen.

Voorop lopen

Samen met onze experts bepalen we in welke nieuwste ontwikkelingen binnen de integratietechnologieën wij ons verdiepen. Whitehorsers volgen niet, maar lopen voorop. Samen hogerop komen: we zien het als een sport!

Technologieën

Technologieën die momenteel bij Whitehorses extra aandacht krijgen zijn PEGA, Mulesoft, Azure en Java integratie. Dit uiteraard naast al die andere smaken waar wij ontzettend veel verstand van hebben zoals Oracle en Tibco.

Kennis delen - Whitebooks

Onze Whitebooks zijn een begrip binnen het integratie-werkveld. Ook intern is er volop aandacht voor kennisdeling, zoals tijdens onze Meet & Eats, rodeo's, bezoek aan conferenties én de diverse trainingen.
Whitehorses biedt me alle kansen om te groeien als ontwikkelaar én als persoon. Regelmatig bezoek ik trainingen en conferenties in binnen- en buitenland. Ook op kantoor organiseren we kennissessies!
Michel van Zoest / Integratiespecialist Whitehorses

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Stuur ons jouw cv!