icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Whitehorses
Blog 13/06/2020

Bij Whitehorses staat kennis centraal!

Whitehorses

Dat de Whitehorsers graag aan kennisverrijking en -deling doen staat als een paal boven water. Dit zit immers in het DNA van al onze consultants.

Whitehorses
Marlon van Schaijk /
Business Manager
Vanuit kennisdeling naar kennisverrijking en verdieping gaan, daar herken je een Whitehorser aan!
Marlon van Schaijk / Whitehorses

Afgelopen week had ik een voorbeeld waaruit enorm goed naar voren kwam waar Whitehorses voor staat. Onze collega Monique schrijft een Whitebook over OutSystems in combinatie met TOGAF. Zij beschikt over gedegen OutSystems kennis en heeft de nodige certificeringen op zak. Van TOGAF wist zij echter minder af, waardoor zij zich moest verdiepen in de materie. Om haar artikel de juiste lading te kunnen geven, vond zij het noodzakelijk een dusdanige diepgang in kennis op te doen dat al snel bleek dat zij in korte tijd zoveel kennis had vergaard dat zij voor certificering in aanmerking kwam. En wat denken jullie? Op 1 dag heeft zij zowel haar certificering voor TOGAF Foundation als TOGAF Certified behaald. 

Wat was ik trots! Dergelijk nieuws wordt direct enthousiast gedeeld binnen de Whitehorses groeps-app en heeft inmiddels andere collega’s ook gestimuleerd aan de slag te gaan met TOGAF. 

Geen reacties

Geef jouw mening

Reactie plaatsen

Reactie toevoegen

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Geen HTML

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Whitehorses
Marlon van Schaijk /
Business Manager

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Stuur ons jouw cv!