Follow Us on Twitter

Samir El Azzouzi

Java consultant
“Full stack” Java / Integratie Ontwikkelaar

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Hogeschol van Amsterdam met als afstudeerrichting Bedrijfswiskunde (Toegepaste Wiskunde). Bij Bedrijfswiskunde draait het om het oplossen van complexe vraagstukken met behulp van wiskundige modellen,  informatie verzamelen, bewerken en toegankelijk maken voor derden.

De liefde voor IT-Vraagstukken werd groter, zo besloot ik de opleiding HBO Technische informatie te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam, Het eerst jaar heb ik met succes afgerond en heb mijn propedeuse behaald.

 In de afgelopen  jaren ben ik werkzaam geweest in functies als full stack ontwikkelaar, Integratie specialist. Ik  was betrokken bij diverse integratie projecten. Daar kreeg ik de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen op het gebied van architectuur en ontwerp van integratie oplossingen.

 Van natuur ben ik leergierig, flexibel ingesteld en ik ga graag uitdagingen aan.

 Ik ben graag van begin tot eind betrokken bij een ontwikkeltraject en ik werk graag in een scrumteam aan uitdagende hightech projecten. Daarnaast vind ik het leuk om mijn kennis en visie collega’s of andere teamleden te delen.