Follow Us on Twitter

Remco Cats

Integratie consultant
SOA Integratie / Enterprise Java

 

Ik ben afgestudeerd in Technisch Informatica. Binnen dat vakgebied ligt de nadruk op het ontwikkelen van software op systeem en netwerken niveau, in de gebieden Industrieel- en software engineering. In de diverse rollen die ik vervuld heb komen in het bijzonder de aspecten beheer, (technisch) adviseur, ontwikkelaar en het hebben van overzicht duidelijk naar voren.

Na een technische basis heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van Service Oriented Architectures (SOA). Met specifieke kennis van Sonic ESB/MQ, Mule ESB en Axway en daarbij heb ik mij gecertificeerd op het gebied van ketenbeheer.

Mijn grootste passie ligt in het uitvoeren van integratie/migratie projecten. Tijdens deze, vaak complexe, projecten is het een uitdaging om de juiste prioriteiten te stellen en de complexe zaken te versimpelen. Naast deze eigenschappen, staan kwaliteit, onderhoudbaarheid en op tijd hoog in het vaandel.

 

 

 

 

Mijn Whitebooks

30/03/2017 Microservices Architectuur: wat maakt MSA anders dan SOA?
Enterprise Java, Integratie, SOA & BPM
0 reactie(s)
3
30/07/2015 Behaviour Driven Development de volgende stap in Scrum
bdd, Scrum, Business & IT, Enterprise Java
1 reactie(s)
0
29/07/2014 Webservices met JAX-WS en ADF Business Components
ADF-BC, Hibernate, JAX-WS, weblogic, webservice, wsdl, Integratie, SOA & BPM
0 reactie(s)
0
31/10/2013 Continuous Delivery
acceptance testing, automated build, automated testing, continous delivery, deployment, hudson, jenkins, junit, maven, production, releasing, Enterprise Java, Oracle tools
0 reactie(s)
3.5
28/03/2013 Oracle ADF-applicaties bouwen met Jenkins en Maven
Enterprise Java, Oracle tools
0 reactie(s)
4