Follow Us on Twitter

Projecten

Projecten moeten binnen een budget en binnen een termijn tot het gewenste resultaat leiden. Wij doen projecten, succesvolle projecten.

Het op eenvoudige en beheerste wijze uitvoeren van een project hoeft niet moeilijk te zijn. Het effectief organiseren en efficiënt uitvoeren van een project is echter niet altijd een normaal verschijnsel. Wij hanteren bewezen mechanismen om projecten uit te voeren en verbeteren het dan in de uitvoering middels lean principes en een agile aanpak.

Wij hebben de nodige ervaring opgebouwd en bovendien een aanpak gekozen die de beheersbaarheid van Prince2 heeft en de effectiviteit en efficiëntie van Scrum. We houden het simpel en combineren deze twee dus zonder er een nieuwe naam aan te willen geven. De combinatie zorgt voor een goede en lean projectorganisatie met duidelijke verantwoordelijkheden en toleranties met daarnaast een projectuitvoering die zich richt op de beoogde resultaten.

De kunst van het weglaten van onnodige werkzaamheden, processen en wachttijden (lean principe: mudda) zijn we al enige tijd succesvol aan het toepassen en leidt toch meer transparantie, effectiviteit en resultaat.

Wij onderscheiden ons door Prince2 en Scrum voor onze klanten op maat te combineren. Elk project is anders qua organisatie, resultaten, snelheid en cultuur en dus is maatwerk vereist.

Voor software ontwikkel projecten is vaak al een methode vooraf gekozen. Als dat het geval is kunnen we onze aanpak daar vaak prima op tunen zonder de voordelen te verliezen, RUP is daar een voorbeeld van.