Follow Us on Twitter

Partners

Om het beste resultaat te bereiken voor onze klanten en onze medewerkers, is samenwerken enorm belangrijk. Whitehorses gelooft in de kracht van sterke samenwerkingsverbanden. Naast incidentele partnerships voor een project of klant, werken wij intensief samen met de volgende organisaties:

Oracle Gold Partner logo Oracle Corporation
www.oracle.com

Whitehorses is Gold Partner van Oracle en onderscheidt zich van andere dienstverleners met een aantoonbaar hoog niveau op het gebied van Oracle-kennis en -vaardigheden.

Northwave - Security, Risk Management en Compliance Northwave
www.northwave.nl

Northwave ondersteunt organisaties met diensten en oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging en compliance. Whitehorses werkt samen met Northwave om de gezamenlijke relaties te ondersteunen op beveiligingsgebied rondom het Oracle platform. De (technische) kennis van Whitehorses wordt perfect aangevuld met de ervaringen van Northwave.

Aorta BI Solutions AORTA BI Solutions
www.aortabi.nl

AORTA BI Solutions is gespecialiseerd in het analyseren, bouwen en implementeren van Business Intelligence oplossingen op basis van Oracle technologie. AORTA beschikt over ervaring op het gebied van Oracle Warehouse Builder (OWB) en de nieuwe Oracle Business Intelligence Suite (OBI) Whitehorses werkt nauw samen met AORTA als het gaat om management informatie.