Follow Us on Twitter

Kerstgeschenk dit jaar voor Stichting Het Vergeten Kind

Whitehorses steunt Stichting Het Vergeten KindWhitehorses heeft jaren gelden besloten om tijdens de kerstperiode haar maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven door een gift aan een goed doel. Dit jaar heeft het team van Whitehorses gekozen om Stichting Het Vergeten Kind te steunen. 

In Nederland verblijven jaarlijks ongeveer 38.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Het Vergeten Kind zet zich in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren.

Wij zijn blij dat we dit doel kunnen steunen.

 

 

In Nederland verblijven jaarlijks ongeveer
38.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld,
misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek
met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven
moet beginnen. Het Vergeten Kind zet
zich in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren. Whitehorses is
blij dat we dit doel kunnen steunen.