Follow Us on Twitter

Whitehorses presenteert op het "Planet Agile" seminar van BPUG (3 juni 2014)

Whitehorses werkt volgens een Agile werkwijze op basis van Lean principes. De effectiviteit van Agile is inmiddels bewezen en ook Lean wordt steeds breder toegepast in de ICT en bij bedrijfsprocessen.

Minder bekend is dat Agile ook werkt bij grote en complexe projecten. Onze projectmanager Martin van Borselaer is al jaren succesvol met het toepassen van Agile en Lean in combinatie met andere governance frameworks zoals MSP en PRINCE2.

Martin deelt zijn ervaringen met u tijdens het "Planet Agile" jaarseminar van de Best Practice User Group (BPUG). In zijn kennissessie "Lean toegepast op PRINCE2: projectmanagement is waste (maar noodzakelijk)" laat hij zien hoe "Lean Thinking" helpt bij het inrichten van een kleine, maar effectieve projectorganisatie. Hoe houd je grip met minimale overhead? Welke mogelijkheden biedt PRINCE2 hierbinnen? Wat is de relatie met Agile? Tijdens zijn kennissessie behandelt Martin deze vragen, afwisselend tussen theorie, praktijkervaringen en discussie.

Best Practice User Group NL - BPUGHet seminar vindt plaats op 3 juni 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor BPUG leden is deelname kosteloos. Voor niet-leden bedraagt de toegang € 150,= (ex. BTW).

Wij nodigen u graag uit voor deze interessante dag. Als relatie van Whitehorses kunt u een interessante korting krijgen, waardoor de toegangsprijs nog maar € 80,= is. Als u interesse heeft, kunnen wij u aanmelden. Bel ons op 030-6004720 of stuur een e-mail naar office@whitehorses.nl.