Follow Us on Twitter

Kennissessie Lean procesverbetering met Oracle BPM Suite op 7 juni

Inschrijven niet
meer mogelijk 

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen is voor veel bedrijven en organisaties een actueel thema. Lean Six Sigma geeft handvatten om onnodig werk te verminderen, doorlooptijden te verkorten en daarmee de kosten te verlagen. Bij een grote Nederlandse gemeente hebben wij met een Lean aanpak de doorlooptijd van de afhandeling van bezwaarschriften ruim gehalveerd.

Oracle BPM Suite ondersteunt bij het modelleren, meten, automatiseren en bewaken van bedrijfsprocessen. Oracle BPM is een onderdeel van de integratie-oplossingen van Oracle en het werkt samen met service-integratie (SOA) technologie, zoals BPEL Process Manager.

Wat hebben Lean procesverbetering en Oracle BPM met elkaar te maken? Wilt u leren hoe u de kracht van Oracle BPM Suite en Lean managementfilosofie kunt combineren? Tijdens de kennissessie die wij op donderdag 7 juni a.s. organiseren, laten wij het u zien.

Het voorlopige programma van deze middag:

  • Inleiding Lean Six Sigma;
  • Hands-on workshop Lean;
  • Inleiding en demonstratie Oracle BPM Suite;
  • BPM Suite voor simulatie, analyse, meten en Lean procesverbetering.

Datum    7 juni
Tijd : 13:30 - 17:00 met aansluitend een borrel
Locatie : Kantoor Whitehorses, Nieuwegein
Inschrijven : Kosteloos
Doelgroep   : IT management, architecten, analisten en business consultants van kanten en relaties

Schrijf u nu in voor deze gratis kennissessie Lean procesverbetering met Oracle BPM Suite. Wij kijken er naar uit om u op donderdag 7 juni te mogen verwelkomen.