Follow Us on Twitter

Oracle Fusion Middleware in perspectief en uitgelegd door de specialisten

Heeft u het overzicht nog?

De afgelopen jaren heeft Oracle haar strategie nadrukkelijk verschoven naar nieuwe gebieden. Door overnames is het aantal producten geëxplodeerd en bijna dagelijks zien we aankondigingen in het nieuws. Met alle presentaties, seminars en websites van Oracle, worden de nieuwe producten aangeprezen. De samenhang, wat het betekent voor uw organisatie en welke mogelijkheden het brengt voor uw IT strategie, wordt niet altijd duidelijk. Als specialist krijgen wij regelmatig vragen van onze klanten en relaties om de ontwikkelingen toe te lichten en de strategie van Oracle in perspectief te plaatsen.

Samen met een aantal andere specialized partners organiseren we de Oracle Business & IT MasterClasses, een serie intensieve en interactieve sessies waarin de belangrijkste onderdelen van de Oracle Fusion Middleware stack worden behandeld. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Inzicht verkrijgen met Oracle Business Intelligence (OBI) op 3 april;
  • Oracle Application Development Framework (ADF) op 12 april;
  • Oracle WebCenter - Selfservice 2.0 op 19 april;
  • Inrichting van bedrijfsprocessen met enterprise architectuur op 26 april;
  • Oracle Exalogic Elastic Cloud op 8 mei;
  • Procesautomatisering en service-integratie met Fusion Middleware op 22 mei;
  • Oracle Fusion Applications op Exalogic op 5 juni;
  • Identity- en Access Management (IAM) op 19 juni.

In slechts één middag/avond van 16:00 tot 19:00 per masterclass onderwerp laten wij u zien hoe uw organisatie van de nieuwste technologieën profijt kan hebben en wat de valkuilen zijn.

De Oracle Business & IT MasterClasses worden georganiseerd door Specialized Oracle partners en gesponsord door Oracle Nederland. Whitehorses verzorgt de sessie over process- en service-integratie met Oracle Fusion Middleware op 22 mei. De kosten bedragen € 195,- excl. BTW per persoon per masterclass of € 760,- excl. BTW voor een strippenkaart waarmee uw organisatie 8 toegangskaarten voor uw medewerkers krijgt, te gebruiken voor één of meer masterclasses.

Voor meer informatie, het programma en inschrijving kunt u terecht op de website van de Oracle Business & IT Masterclasses.