Follow Us on Twitter

Kennismakingssessie "infoForms" - solide basis voor dynamische webformulieren, dossierbeheer en e-serviceportals bij Whitehorses in Mechelen

Inschrijven niet
meer mogelijk

Op 24 november 2011 organiseert Whitehorses België in haar kantoor in Mechelen de kennismakingssessie "infoForms", solide basis voor dynamische webformulieren, dossierbeheer en e-serviceportals.

Voor vele organisaties (bedrijven, overheden, non-profit) staan digitalisering en doorstroming van formulieren en e-self service hoog op de agenda. infoForms van Whitehorses biedt eindgebruikers en afdelingsverantwoordelijken de mogelijkheid om snel en zonder programmeerkennis complete, interactieve formulieren te (her)definiëren en te beheren voor binnen en buiten de organisatie.

In de omgeving die Whitehorses voor de klant inricht, wordt via webservices een verregaande integratie opgezet op data- en applicatieniveau. Validaties die eerder in andere systemen werden vastgelegd, dienen daardoor niet opnieuw te worden gedefinieerd. En gerelateerde gegevens die elders reeds opgeslagen waren, worden in geen tijd opgehaald voor verder gebruik. Dat scheelt enorm in bewaking van consistentie.

Door het modulaire opzet van infoForms kan er een grafische interface gerealiseerd worden die perfect past binnen uw intranet en webportal of die toegankelijk is via een op zichzelf staande website.

Het toepassingsgebied van infoForms is zeer uitgebreid: van opmaak en beheer van declaraties, inschrijvingen, evaluaties, bestellingen, service calls en vergunningsaanvragen tot compleet dossierbeheer met workflow en content management functionaliteiten. De voortgang en status van de opgeslagen documenten kan via rapportage modules eenvoudig worden opgevolgd.

Op donderdag 24 november organiseren wij de kennismakingssessie "infoForms – een solide basis voor dynamische webformulieren, dossierbeheer en e-serviceportals" waarvoor wij u graag uitnodigen in ons nieuwe kantoor in Mechelen.

Programma:

Aan de hand van recente klantencases zoals Technische Universiteit Delft, RICOH service organisatie en Arval Car Leasing (BNP Fortis Paribas) tonen wij u hoe e-formulieren en procesmanagementtools succesvol kunnen worden ingezet. Wat is de rol van Oracle SOA Suite, wat zijn de mogelijkheden van Oracle BPM en hoe past infoForms van Whitehorses daarin.

Agenda topics:

  • Digitize, Automate, Integrate: inleiding optimalisatie formulierstromen;
  • Customer cases;
  • Demo infoForms met SOA Suite, BPM en WebCenter Portal;
  • Integratie van (heterogene) data- en applicatiesystemen (Oracle /JD Edwards, IBM, Baan, SAP, …)

Bijzondere aandacht gaat ook naar het duiden van de organisatie voordelen die het inzetten van infoForms u kan bieden:

  • verlagen van beheerskosten;
  • versnellen van administratieve processen;
  • verbeteren van dienstverlening;
  • vergroten van het inzicht;
  • realiseren van "self-service".

Datum    24 november
Tijd : 15:00 - 17:00 (met ontvangst vanaf 14.30 en drink na sessie)
Locatie : Kantoor Whitehorses België, Mechelen
Inschrijven : Gratis
Doelgroep   : IT directie en -management, project en content managers, administratie- en afdelingsverantwoordelijken

Op www.whitehorses.nl/infoForms kunt u vast lezen hoe infoForms kan helpen met het bij het verbeteren van uw formulierprocessen. Ook de aangehaalde klantcasus van TU Delft, incl. Youtube verslag, vindt u hier.

Schrijf u nu in voor deze gratis kennismakingssessie en ontvang bij deelname een passend welkomstgeschenk.