Follow Us on Twitter

Boardroomsessie - Service Integration en BPM: voordelen en aandachtspunten voor uw IT beleid bij Whitehorses in Mechelen.

Inschrijven niet
meer mogelijk

U evalueert de mogelijkheden om een servicegeoriënteerde architectuur (SOA) in te voeren of heeft de eerste stappen al gezet. Tegelijkertijd stelt u zichzelf de vraag hoe de beloften van service integratie en SOA kunnen worden waargemaakt en of een veelvoud aan services wel beheersbaar kan zijn.

Bij Whitehorses zien we veel in een pragmatische aanpak: geen groot ontwerp vooraf, maar een stap voor stap aanpak op basis van de behoefte binnen uw organisatie. We lichten u graag toe hoe we vanuit een Lean gedachtengoed en met een Agile aanpak steeds opnieuw succesvole projecten kunnen opleveren.

Tevens staan we stil bij enkele concrete customer cases die de reële toepassingsmogelijkheden van procesoptimalisatie en service integratie illustreren voor vandaag en morgen. We leggen uit wat de toegevoegde waarde is van een goede architectuur en standaardisatie op het gebied van SOA. We laten ook zien hoe governance een belangrijke bijdrage kan leveren aan het duurzaam succes van een SOA-initiatief en de beheersbaarheid van de gemaakte services.

Onderwerpen

  • Inleiding: hoe past service integratie in uw IT beleidskeuzes
  • Wat zijn de belangrijkste voordelen en aandachtspunten
  • Reele toepassingen en best practices
  • Optimalisatie parameters
  • Governance: definitie, vereisten en voorbeelden
  • Lean & Agile IT approach.

Wat bieden we u met deze boardroomsessie?

U komt te weten welke toegevoegde waarde het invoeren van service integration als toepassing van Service Oriented Architecture voor uw bedrijf op vlak van informatisering kan betekenen. We tonen hoe u de gebruikerservaring van uw applicaties verbetert en de ontwikkelings- en beheerskosten reduceert.

Wie reeds service integration toepast, kan op basis van onze best practices ideeen tot optimalisering opdoen op vlak technologie, project methodologie, governance en concrete (gebruikers)toepassingen


Datum    8 december
Tijd : 15:00 - 17:00 (met ontvangst vanaf 14.30 en drink na sessie)
Locatie : Kantoor Whitehorses België, Mechelen
Inschrijven : Gratis
Doelgroep   : IT directie, -management, -consultants en -architecten, project managers

Schrijf u nu in voor deze gratis boardroomsessie en ontvang bij deelname een passend welkomstgeschenk.