Follow Us on Twitter

Persbericht: Oracle expertisegroep Whitehorses focust op groei in België.

10 Jarig bestaan brengt Nederlandse succesformule voor IT integratie op Oracle SOA platform naar België.

Mechelen/Nieuwegein, oktober 2011. Op maandag 17 oktober opent Whitehorses een nieuwe locatie op de ‘Campus’ in Mechelen. Whitehorses werd opgericht in 2001 en de maatschappelijke zetel is sindsdien gevestigd te Nieuwegein. Deze Oracle expertise groep helpt haar klanten in het realiseren van bedrijfsapplicaties en integratie oplossingen op basis van Oracle Middleware en Java.

Wim Van Loo, Managing Partner voor Whitehorses België, licht de versterkte focus op de Belgische markt toe: “Service Oriented Architecture heeft voor een bedrijf duidelijk 2 gezichten: een technische IT- en een procesgeoriënteerde business-kant. Whitehorses biedt een verfrissende en pragmatische aanpak voor beide. Het succes en de enorme klantenwaardering voor projecten rond dynamische webformulieren, e-service portals en verregaande integratie van data en applicaties in Nederland, deden ons besluiten om ook in België aan de slag te gaan voor een groter klantenbereik met eigen marktaccenten.”

Frank Dorst, CTO voor de Whitehorses groep, wil naast de introductie bij nieuwe klanten ook de samenwerkingscontacten intensiveren met de vele Belgische bedrijven die reeds enkele jaren beroep doen op Whitehorses als Oracle-kenniscentrum: “De nood om onderlinge informaticasystemen binnen bedrijven beter met elkaar te laten communiceren wordt alsmaar dringender. Net zoals de vraag naar nieuwe - via het web toegankelijke - applicaties die snel beschikbaar zijn en optimaal aansluiten bij de processen die elk bedrijf zo uniek maken. Zowel deze vraag om integratie als ons antwoord hierop vanuit Whitehorses blijken universeel. De nieuwe architectuurmodellen en technieken vragen om hoogwaardige expertise en hands-on ervaring: kwaliteiten en vaardigheden die tot de core competenties van Whitehorses behoren en die ons onderscheiden binnen de Oracle markt.”

John van Veen, CEO voor de Whitehorses groep, vult aan: “Precies zoals bij onze oprichting in 2001, maakt de economie heden ten dage woelige tijden door. Net daarom vinden we het tijdstip uitermate geschikt om onze activiteiten uit te breiden naar het zuiden. Enerzijds weegt de Return-On-Investment van onze projecten voor de klant onmiskenbaar positief op tegen de ‘cost of no investment’. Anderzijds is een creatiever omspringen met en ontsluiten van bedrijfsapplicaties een must om bij te benen met de vraag naar ‘Cloud Computing’ en ‘Software-As-A-Service’ en om in te spelen op de verhoogde service eisen van de eindklant ten overstaan van zijn leveranciers.”

Eerder dit jaar verkreeg Whitehorses de ‘Oracle Gold Partner Specialized’ Status op het gebied van service-geörienteerde architectuur als erkenning voor bewezen dienstverleningskwaliteit en continue kennisontwikkeling.

Whitehorses Belgiëvlnr: John van Veen, Frank Dorst, Wim van Loo

Voortaan kunnen grote en middelgrote ondernemingen ook in België terecht voor de gedegen expertise en dienstverlening van Whitehorses.

 

Wilt u meer weten over onze visie, diensten en expertise? Lees dan ons bedrijfsprofiel, leer in ons kenniscentrum, bestudeer onze ‘Whitebooks’ en kijk wat onze klanten over ons zeggen op onze website www.whitehorses.be of blog.whitehorses.be. 

 

Over Whitehorses
Whitehorses maakt bedrijven en organisaties wendbaar. Door innovatieve toepassing van informatietechnologie helpen de specialisten van Whitehorses klanten om beter te presteren en gemakkelijker in te spelen op veranderingen. Opgericht in 2001, werken ze binnen een mensgerichte cultuur en vanuit een positieve visie op informatietechnologie. Whitehorses biedt een bijzondere mix van de beste professionals, moderne technologie en een slimme, doelgerichte aanpak. Whitehorses is gespecialiseerd in het integratie platform van Oracle en in het gebruik van Enterprise Java en andere innovatieve technologieën (o.a. Oracle SOA Suite, Oracle BPM Suite, Oracle Service Bus (OSB), Oracle WebCenter en, andere componenten binnen de Oracle Fusion Middleware stack, Oracle Application Development Framework (ADF) en Oracle Application Express (APEX)).

Ons logo kunt u downloaden in EPS formaat en in hoog-resolutie JPG.

 

Whitehorses België

Wim Van Loo, Managing Partner, E-mail: wim.van.loo@whitehorses.be

Schaliënhoevedreef 20T (14de verdieping), 2800 Mechelen, Tel. +32 (0)15 79 65 10
E-mail/Websites: info@whitehorses.be www.whitehorses.be blog.whitehorses.be

 

Whitehorses Groep (Nederland/België)

John van Veen, CEO
Frank Dorst, CTO

Fultonbaan 20, 3439 NE Nieuwegein, Tel. +31 (0)30 600 4720
E-mail/Websites: info@whitehorses.nl www.whitehorses.nl blog.whitehorses.nl