Follow Us on Twitter

Seminar "Lean & Agile IT: beter resultaat, betrokkenheid en IT volwassenheid" op 15 september

Agile is Hot. Er is veel informatie te vinden over de ideale agile manier van softwareontwikkeling. Maar hoe leg je dat uit en hoe kom je daar? En de rest van de IT processen dan? Als IT verantwoordelijke ben je niet geïnteresseerd in sprookjes maar in resultaten.

Op veler verzoek, na onze succesvolle seminars Agile Resultaat met PRINCE2 Controle en Visie - Verandering - ICT, organiseren wij nu op 15 september a.s. het seminar Lean & Agile IT: beter resultaat, betrokkenheid en IT volwassenheid.

In dit seminar hanteren wij een holistische en pragmatische kijk op uw IT processen. We leggen uw IT processen een voor een onder een Lean & Agile loep en leggen uit welke stappen u morgen al kan zetten richting meer resultaat, betrokkenheid en volwassenheid.

Kijk bij onze evenementen voor meer informatie en het aanmeldformulier.