Follow Us on Twitter

Nog 19 dagen tot OpenWorld 2010, Oracle Develop en JavaOne

Oracle OpenWorld 2010Tussen 19 en 23 september wordt San Francisco rood gekleurd. In die dagen wordt de stad overgenomen door Oracle. Gelijktijdig doen 3 belangrijke congressen de stad aan: Oracle OpenWorld, Oracle Develop en JavaOne (het voormalige SUN Java congres). Dit zal tienduizenden bezoekers vanuit de hele wereld naar San Francisco trekken.

Whitehorses collega’s Edwin Biemond, Douwe Pieter van den Bos en Frank Dorst zijn tijdens dit evenement aanwezig om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Java- en Oracle land. Naast informatie opdoen, wordt ook kennis uitgedragen. Douwe Pieter en Edwin, beide Oracle ACE, verzorgen ieder een presentatie.

Edwin Biemond presenteert op dinsdag middag “From Oracle Forms to a Service-Oriented Architecture with Oracle SOA Suite 11g”. De sessie een klantcase waar succesvol de stap is gemaakt van een traditionele Oracle Forms omgeving naar een “loosely coupled” architectuur met Oracle SOA Suite 11g. Samen met projectcollega Melvin van der Kuijl bespreekt Edwin de aanpak, voordelen, uitdagingen en best-practices van dit project.
Details: dinsdag 21 september om 17:00 in het Marriott Marquis, Salon 9 (Session ID S316135)

Op woensdag ochtend verzorgt Douwe Pieter van den Bos zijn sessie “CreativITy”. Door de aanwezigen mee te nemen in een prikkelend en inspirerend avontuur probeert hij nieuwe inzichten in het ontwikkelen van maatwerksoftware aan te wakkeren. CreativITy beschrijft de creatieve benadering van software ontwikkeling waarmee zonder oogkleppen echte waarde kan worden toegevoegd.
Details: woensdag 22 september, om 9:00 uur in de Mason zaal in Hotel Parc 55

Tijdens Oracle OpenWorld zullen wij het laatste nieuws en onze ervaringen delen via blog.whitehorses.nl en de individuele weblogs van Edwin en Douwe Pieter. Ook via Twitter houden wij onze volgers op de hoogte. Frank richt zijn aandacht op de strategische richting van Oracle, product roadmaps en klantverhalen. Douwe Pieter kijkt naar nieuwe technologieën en klantervaringen met complexe integratietrajecten. Edwin concentreert zich op inhoudelijke sessies op het gebied van integratie, SOA en ADF.

Laat het ons weten als je zelf ook naar San Francisco gaat. Misschien kunnen we wat afspreken, tips uitwisselen en elkaar helpen met de keuze uit de verschillende sessies. Stuur ook een bericht als je specifieke vragen hebt. Wij nemen die dan mee en laten zeker iets horen. Wij zijn bereikbaar via e-mail en/of ons contactformulier.

JavaOne 2010Oracle Develop 2010