Follow Us on Twitter

Onze visie: IT kan sneller, goedkoper en met beter resultaat

De wereld verandert. Informatietechnologie is cruciaal om echt verschil te maken. Slim toepassen van de mogelijkheden van IT is noodzakelijk om productiviteit te winnen, klanten beter te bedienen en de concurrentie voor te zijn. IT maakt het zelfs mogelijk om echt te veranderen, markten open te breken en nieuwe bedrijfsmodellen in te voeren. 

De IT afdeling heeft echter vaak al moeite om het tempo van de business bij te benen. Budgetten worden gekort en het beschikbare geld gaat op aan het onderhoud van de oude en complexe systemen, in plaats van aan innovaties. Dat moet anders en dat kan anders. De IT afdeling moet in staat worden gesteld de business verder helpen in plaats van af te remmen.

Whitehorses maakt het IT gemakkelijk! Hoe? Door helpen snel waarde te creëren. Door ontwikkelingsprojecten op te delen in kleine, hanteerbare stappen met direct zichtbaar resultaat. Door nieuwe methodieken als Agile development en DevOps toe te passen. Door samen te werken met u als opdrachtgever (in plaats van tegenpartij te zijn) en uw gebruiker. En door de beste professionals in te zetten en nieuwe mogelijkheden van de technologie te benutten.

Whitehorses helpt u om vernieuwing mogelijk te maken, nieuw aan te sluiten op oud, uw bedrijfsprocessen te verbeteren en sneller in te spelen op veranderingen.

Kortom: verbeteren van IT – verbeteren door IT