Follow Us on Twitter

Expertises

Whitehorses onderscheidt zich door hoogwaardige expertise en specialisatie. "Technology Leadership" is voor ons het doel. Om dat mogelijk te maken hebben wij ons sterk gespecialiseerd en werken we uitsluitend met de beste professionals.

Wij helpen organisaties nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken: het koppelen van nieuw aan oud. Denk aan het ontsluiten van back-office systemen voor mobile applicaties en website, het synchroniseren van applicatie-data ten behoeve nieuwe toepassingen en het implementeren van nieuwe bedrijfsprocessen.

Whitehorses is expert in het succesvol implementeren van de proces- en integratie-oplossingen van Oracle, zoals:

  • Oracle BPM Suite en Adaptive Case Management (ACM);
  • Oracle SOA Suite, met o.a. BPEL Process Manager en Oracle Service Bus (OSB);
  • Oracle Application Development Framework (ADF), Mobile Application Framework (MAF) en Application Express (APEX);
  • Oracle WebLogic.

Natuurlijk zijn onze professionals ervaren in (Enterprise) Java, de "lijm" van integratie, en de belangrijkste JEE frameworks. En natuurlijk hebben we ook expertise in huis van de Oracle database, SQL, PL/SQL en de "classic" tools van Oracle. 

Het openbaar delen van kennis, middels presentaties, publicaties en artikelen, is een voor ons belangrijk. Dat doen we natuurlijk over onze kern-expertises maar ook over andere onderwerpen die ons interesseren. Kijk bijvoorbeeld naar onze Whitebooks en het Whitehorses technologie blog