Follow Us on Twitter

Expertises

Kennis is een essentieel onderdeel van onze strategie en een belangrijke voorwaarde voor het succes van onze opdrachtgevers. Onze professionals lopen voorop lopen, continue aan hun kennis en publiceren erover. Zo zijn wij voor veel relaties daardoor de gids in IT-land.

Onze expertises bevinden zich op de volgende deelgebieden:

 • Business en IT
  Toepassen van Lean principes en een Agile aanpak op het snijvlak van bedrijfsvoering en IT. Advisering over de mogelijkheden die innovatieve IT kan brengen voor het verbeteren van de business. Vertalen van de wensen en uitdagingen vanuit de bedrijfsvoering naar IT.
 • Oracle tools
  We hebben jaren ervaring met de verschillende toolsets van Oracle, waaronder Application Express (Apex), ADF, JDeveloper, WebCenter, etc.
 • Het compass van de gids in Oracle en JavaOracle platform
  Adviseren en ondersteunen bij het installeren, configureren, gebruik en beheer van de database(s) en middleware producten van Oracle. Speerpunten zijn (high) availability, performance, security en de volledige middleware stack.
 • Enterprise Java
  Onze Java experts zijn breed in hun open source Java kennis en kunde en hebben vele toepassingen gemaakt en gezien.
 • Integratie, SOA en BPM
  Integratie is de normaalste zaak van de wereld. Het is echter een vakgebied om goed te integreren en de voordelen uit SOA en BPM te halen. Onze integratie visie en expertise kan u helpen de juiste keuzes te maken en implementaties goed uit te voeren.