Follow Us on Twitter

Expertdiensten

Onze expertdiensten leveren we op basis van de jarenlange ervaring in de innovatieve en technologische IT. De opgebouwde expertise zetten we graag in. We helpen u de wendbaarheid van uw organisatie te verhogen. Het snel en duurzaam kunnen inspelen op nieuwe behoeften is onze missie en uw toekomst.

We kunnen onze expertise breed inzetten en kunnen adviseren, proof of concept uitvoeren, mensen en teams coachen/mentoren en onze klanten helpen met het opstarten van projecten.

Onze expertises bevinden zich op de volgende deelgebieden:

 • Business en IT
  Toepassen van Lean principes en een Agile aanpak op het snijvlak van bedrijfsvoering en IT. Advisering over de mogelijkheden die innovatieve IT kan brengen voor het verbeteren van de business. Vertalen van de wensen en uitdagingen vanuit de bedrijfsvoering naar IT.
 • Oracle tools
  We hebben jaren ervaring met de verschillende toolsets van Oracle, waaronder Application Express (Apex), ADF, JDeveloper, WebCenter, etc.
 • Oracle platform
  Adviseren en ondersteunen bij het installeren, configureren, gebruik en beheer van de database(s) en middleware producten van Oracle. Speerpunten zijn (high) availability, performance, security en de volledige middleware stack.
 • Enterprise Java
  Onze Java experts zijn breed in hun open source Java kennis en kunde en hebben vele toepassingen gemaakt en gezien.
 • Integratie, SOA en BPM
  Integratie is de normaalste zaak van de wereld. Het is echter een vakgebied om goed te integreren en de voordelen uit SOA en BPM te halen. Onze integratie visie en expertise kan u helpen de juiste keuzes te maken en implementaties goed uit te voeren.