Follow Us on Twitter

Onze cultuur: de mens als maat

In onze visie bereik je het beste resultaat door de dingen klein en overzichtelijk te houden, hoe groot een totaalproject uiteindelijk ook kan worden. De menselijke maat is ons referentiepunt. Dat zet zich voort in onze bedrijfscultuur. Wij stellen de mens – u als opdrachtgever en onze medewerkers - centraal . We gaan uit van het principe dat werkplezier en een persoonlijke benadering de basis leggen onder de beste resultaten.

Wie als projectmedewerker goed kan communiceren en zich goed voelt, is effectiever in het vervullen van een opdracht. En wie zich als opdrachtgever begrepen en gerespecteerd weet, kan aansturen vanuit vertrouwen en kracht.

Whitehorses is een gezond bedrijf dat al vanaf de oprichting ieder jaar groeit en winst maakt. Wij denken niet in aandeelhouderswaarde maar in quality of life. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze medewerkers, onze klanten en de wereld om ons heen.

Onze kernwaarden zijn:

  • respect voor de mens;
  • respect voor de omgeving waarin we leven.

Deze kernwaarden zijn terug te vinden in de manier waarop wij bij Whitehorses met elkaar omgaan, in onze relatie met onze klanten, in ons partnerbeleid en in de projecten die wij afleveren. Onze kernwaarden mogen geen loze woorden zijn, u kunt ons altijd aanspreken op ons gedrag en ons beleid.