Follow Us on Twitter

Oracle Cloud Platform

Oracle Cloud Platform - Oracle Cloud ServicesCloud biedt enorme voordelen voor organisaties op het gebied van eenvoud, kosten, snelheid en vooral flexibiliteit. Veel organisaties kiezen inmiddels om een deel van hun IT uit de cloud te halen. 

Het gebruik van Software as a Service, zoals bijv. Oracle Sales Cloud, SalesForce of Exact Online, is snel geregeld, vaak zonder noodzakelijke inzet door de eigen IT afdeling. Integratie met het bestaande IT landschap is noodzakelijk om het succesvol te maken.

Oracle heeft in de afgelopen jaren een compleet cloud platform ontwikkeld met SaaS, PaaS en IaaS diensten dat via cloud.oracle.com flexibel is in te zetten. De Platform as a Service diensten helpen om de "time to market" voor projecten te verkorten of snel cloud-gepaseerde oplossingen te implementeren. Een aantal voorbeelden van interessante PaaS services:

  • Integration Cloud Service (ICS)
    Synchroniseer data tussen SaaS toepassingen en on-premise applicaties zonder een zwaar integratieplatfom op te tuigen. Slimme out-of-the-box koppelingen naar bekende cloud applicaties en zelfs complete integraties inclusief transformaties.
  • Process Cloud Service (PCS)
    Met PCS maakt u eenvoudig en snel applicatie-oversteigende processen met gebruikers-interactie zonder te hoeven programmeren. 
  • Mobile Cloud Service (MCS)
    MCS maakt enterprise mobilitie mogelijk met slim API management, ontsluiting van back-office resources, centrale security en gedetaileerd inzicht in het gebruik. 

Whitehorses kent de uitdagingen van SaaS-integratie en de complexiteit van hybride architecturen. Wij volgen de ontwikkelingen van Oracle en zijn uw adviseur voor de toepassing van het Oracle cloud platform. Onze specialisten zijn betrokken bij de platform services en sinds de bèta reseases en ondersteunen u graag bij (proof of concept) projecten.