Follow Us on Twitter

Werken bij Whitehorses

Whitehorses is specialist in moderne IT architectuur en specifiek in (integratie) middleware en BPM. Wij lopen voorop in kennis van belangrijke SOA- en API-integratieplatforms, van Oracle, MuleSoft, Red Hat en Dell en helpen onze klanten deze technologie succesvol in te zetten en duurzaam succesvol te houden. Dit doen we door goed samen te werken, zowel onderling als met de klant. Wij geloven in een agile aanpak, hanteren Scrum en ondersteunen DevOps. En we zoeken nieuwe collega's die passen in onze bedrijfscultuur!

Ben jij iemand die gelooft in de kracht van nieuwe technologie voor organisaties? Die resultaat wil halen bij klanten en echte verbeteringen wil realiseren? Vind jij het belangrijk om samen te werken met de besten in jouw vakgebied? Neem jij graag zelf de beslissingen over jouw ontwikkeling? Wil jij je kennis delen en verantwoordelijkheid nemen?

Welkom bij Whitehorses!

Interesse? Kijk bij onze actuele vacatures:

Je kan ook een open sollicitatie sturen en ons overtuigen met jouw motivatie, je CV en je projectervaring. Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking.