Follow Us on Twitter

Traineeship

Afstuderende Informatica hoogvliegers: leer het van de beste!

Je examen zit er bijna op en je weet nu al dat je bovengemiddeld hebt gepresteerd. Daar heb je dan ook heel hard voor gewerkt. Ook je stage- en afstudeeropdrachten waren overtuigend en aansprekend. Logisch toch, dat daar een passend vervolg op komt?

Whitehorses weet als geen ander wat het is om te presteren. Wij zijn gestart in de meest slechte tijd en zijn nu al één van de belangrijkste spelers in de Oracle en Java markt. De professionals van Whitehorses helpen onze klanten het maximale te halen uit hun investeringen in technologie. Wij doen projecten, adviestrajecten en ondersteunen onze klanten met hoogwaardige experise.

Wil jij je ontwikkelen tot expert? Wil jij je kennis uitbouwen en jezelf bewijzen in verschillende organisaties? Dan hebben wij een match en nodigen we je van harte uit om mee te dingen naar een plek in onze "hoogvliegers klas".

Wat mag je verwachten?

Wij bieden je een intensief traject van 6 maanden tot Oracle en/of Java specialist. Het traject combineert training en praktijk en maakt je klaar voor het veelzijdige "consulting vak".

Je krijgt technisch inhoudelijke opleidingen en een certificering tot Oracle Certified Professional en/of Java Certified Programmer. Daarnaast helpen we je ook je "soft skills" te ontwikkelen door coaching en met een training communicatieve vaardigheden voor consultants. Je zit dus regelmatig "in de klas" en werkt daarnaast aan je kennis door zelfstudie.

Met studie alleen red je het niet. Een belangrijk deel van de tijd is daarom gereserveerd voor de praktijk. Gedurende korte stages maak je kennis met jouw Whitehorses collega's en zie je alle aspecten van het vak. Samen met senior collega’s werk je mee aan een bouwproject voor een van onze klanten. Zo kan je de techniek en je communicatieve vaardigheden oefenen en laten zien wat je waard bent.

Alleen de allerbesten krijgen deze kans. Je begrijpt dat dit traject niet voor iedereen is weggelegd. We stellen dus hoge eisen.

Interesse? Stuur een e-mail met je motivatie naar jobs@whitehorses.nl en laat zien wat je kan!